Продажби и наеми

Къщи тип 'A' Къщи тип 'B' Къщи тип 'C' Къщи тип 'D'
Къщи тип 'A' Къщи тип “А”
Къщи тип 'B' Къща тип “B”
Къщи тип 'C' Къщи тип “C”
Къщи тип 'D' Къщи тип “D”

Продажби:

Всяка къща в селище “Mountain Views® – Бистрица” има индивидуална цена.

За да се информирате за свободни къщи за продажба, както и за други условия, моля свържете се с нас или натиснете тук.

Наеми:

Kъщите в селище “Mountain Views® – Бистрица” са завършени „До ключ” и са в готовност за отдаване под наем.

Къщите са с напълно оборудвани кухни и бани, без подвижно обзавеждане и се отдават под наем с минимален срок 1 година. При желание на клиента могат да бъдат обзаведени.

За да се информирате за конкретните къщи, които се отдават под наем, за съответните наемни цени, както и за други условия, натиснете тук.

Допълнителни екстри

По желание на клиента, независимо от степента на завършване, могат да бъдат поръчани допълнително и монтирани от Инвеститора в срок от 3 месеца следните уреди и/или материали, които да добавят комфорт и сигурност на обитаването:

Завършване “До ключ”

Всяка къща в селище „Mountain Views – Бистрица” по желание на клиента може да бъде завършена „До ключ”. Разработени са интериорни проекти, в съзвучие с общия стил на селището, но и притежаващи някои индивидуални характеристики. Тази степен на завършване може да бъде поръчана допълнително, в случай че избраната къща е на ниво "Основен пакет". Срокът за изпълнение на интериорните проекти е 6 месеца. Завършване "До ключ" включва освен „Основен пакет” и следното:

PDF

PDF

PDF

PDF

PDF

PDF

PDF

PDF

Завършване “Основен пакет”

Всички къщи в селище „Mountain Views – Бистрица" се продават с удостоверение за въвеждане в експлоатация, в степен на завършване, както следва:

За да се информирате за конкретна цена изберете къща от картата на селището.